×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Epsilon tar in atter för Copenhagen Games

1
Simon "atter" Atterstam offentliggörs som Epsilon eSports femte spelare inför Copenhagen Games, som går av stapeln i övermorgon.
Epsilon eSports förlorade stjärnskottet William "draken" Sundin till NiP Gaming för inte så länge sedan. Under tisdagen offentliggjorde Fredrik "freddieb" Buö lagets femte spelare inför Copenhagen Games, som går av stapeln den 13 april och avslutas två dagar senare.

Epsilons femte spelare blir ingen annan än Simon "atter" Atterstam. Han har tidigare spelat för Sveriges nationallag men även lag som Torpedo, qwerty och nyligen agerade han inhoppare för australiska Renegades. Med de sistnämnda sågs han bland annat spela under DreamHack Masters Las Vegas.

Atterstams tid i Epsilon behöver nödvändigtvis inte vara temporär. När Fragbite når ut till Buö berättar han att Copenhagen Games är ett test för inhopparen, vilket betyder att samarbetet kan fortsätta om saker går bra i den danska huvudstaden.

Epsilon eSports på Copenhagen Games

Sverige Fredrik "freddieb" Buö
Sverige André "BARBARR" Möller
Norge Karl-William "kalle" Haraldsen
Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Sverige Simon "atter" Atterstam (Inhoppare/provspelare)

Copenhagen Games spelas den 13-15 april i Köpenhamn, Danmark. Epsilon är ett av de inbjudna lagen till huvudturneringen som har en prispott på 50 000 euro, motsvarande cirka 476 000 kronor.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..