×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL

NiP fortsätter att vinna Pro League-matcher med draken i laget

3
Det fortsätter att gå riktigt bra för William "draken" Sundin och hans nya lagkamrater i NiP. Under onsdagskvällen kom lagets tredje raka dubbelvinst i ESL Pro League, detta då de ställdes mot LDLC. Det gick inte fullt lika bra för Fnatic som spelade 1-1 mot franska EnVyUs.
Det råder inga tvivel om att William "draken" Sundin har fått en riktig kanonstart på sin vistelse i Ninjas in Pyjamas. Igår, då laget ställdes mot LDLC, säkrade de sin tredje raka vinst i ESL Pro League sedan Sundin anslöt till femman. Matchen inleddes på Train med NiP som det anfallande laget och det var just svenskarna som kunde gå till halvtid med en knapp 8-7-ledning. Efter sidbytet skulle det sedan visa sig att LDLC var helt chanslösa. Det europeiska laget lyckades inte vinna en enda runda som anfallare vilket resulterade i att NiP vann kartan med 16-7.

Precis som i tisdagens match mot Fnatic blev det betydligt jämnare på dubbelmötets andra karta, som den här gången var Cobblestone. NiP inledde återigen som det anfallande laget och säkrade en stabil 11-4-ledning under den första halvan. Tuffare gick det i den andra halvan då LDLC, gång efter annan, lyckades forcera det svenska försvaret och kunde med det minska avståndet till svenskarna i rask takt. Avgörandet föll först i den sista ordinarie rundan då NiP fastställde slutresultatet till 16-14.

Europa LDLC vs. Sverige NiP
NiP: f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Xizt, draken
LDLC: ALEX, Ex6TenZ, Maniac, mistou, to1nou
Sverige NiP vs. Europa LDLC
LDLC: ALEX, Ex6TenZ, Maniac, mistou, to1nou
NiP: f0rest, GeT_RiGhT, friberg, Xizt, draken

Hur gick det då för nyförvärvet Sundin? Riktigt bra, får vi lov att säga. På Train var han överlägset bäst med sina 27-9 och en rating på imponerande 1,75. Sundin hade det lite tuffare på Cobblestone men var ändå tredje bäst i NiP med sina 22-18 och en rating på 1,06.

Fnatic spelar 1-1 mot ett sargat EnVyUs

Även Fnatic spelade ett nytt dubbelmöte under gårdagen, det mot franska EnVyUs. EnVyUs kom till matchen efter att ha förlorat kampen om den sista europeiska platsen till StarLadder i-League StarSeries Season 3-finalerna mot HellRaisers med 1-2. Lagets dubbelmöte med Fnatic i ESL Pro League tog sin början på Cache, med svenskarna som det försvarande laget. Fnatic stod för ett riktigt stabilt försvar och kunde vinna den första halvan med hela 11-4 för att tio rundor in i den andra halvan säkra segern med 16-9.

Desto jämnare blev det på Train. Den här gången började Fnatic som det anfallande laget och lyckades bara få med sig sex rundor in till den andra halvan. Svenskarna jagade sedan för att komma ikapp EnVyUs men kom aldrig närmare än att ligga en runda efter sina franska motståndare. EnVyUs kunde slutligen säkra segern i runda 30. Detta betyder med andra ord att dubbelmötet slutade 1-1

Sverige Fnatic vs. Frankrike EnVyUs
Fnatic: olofmeister, dennis, KRiMZ, flusha, JW
EnVyUs: Happy, RpK, ScreaM, SIXER, xms
Frankrike EnVyUs vs. Sverige Fnatic
EnVyUs: Happy, RpK, ScreaM, SIXER, xms
Fnatic: olofmeister, dennis, KRiMZ, flusha, JW

Gårdagens resultat innebär att NiP klättrar rejält i den europeiska tabellen. De svenska ninjorna placerar sig nu på en åttonde plats, hack i häl på Fnatic som tappat en placering och återfinns på plats nummer sju. Båda svensklagen har spelat in 18 poäng vilket är lika många som FaZe Clan, vilka ligger på en sjätte plats i tabellen. Även under torsdagen kommer det att spelas ett gäng matcher i ESL Pro League men våra svenska representanter har spelat klart för i veckan. De får i stället sikta in sig på nästa veckas omgångar då NiP ställs mot Na`Vi under onsdagen innan Fnatic sedan tar sig an FaZe Clan dagen efter.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..