×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

DenDD-profiler i nysatsning tillsammans med Manatee

3
Det esportförknippade klädmärket Manatee gör en sportlig statsning och plockar upp majoriteten av det svenska mixlaget DenDD.
DenDD-mixen startades under 2015 av Copenhagen Wolves-spelarna Simon "twist" Eliasson och Erik "zende" Sundeqvist tillsammans med Benjamin "BENDJI" Söderena, Miran "Dumas" Matković och Robin "robiin" Sjögren. Laget fick en kanonstart då de vann vann 99Damage Masters 3 efter att ha slagit SK Gaming i finalen med 2-0.

Nu står det klart att kärnan av DenDD med Söderena, Matković och Sjögren tillsammans med Dennis "Dipparn" Muslijevic och Max "quix" Lindkvist ska utgöra Manatee eSports nya CS:GO-sektion.

— Vi har nu allt stöd och den backup som behövs för att gå hela vägen tillsammans med Manatee eSports och jag vet att jag talar för hela laget då jag säger att det är precis vad vi ska göra, skriver Sjögren och Lindkvist i ett gemensamt uttalande till Fragbite och fortsätter sedan:

— Vårt mål är enkelt. Vi vill spela mot topplag i toppturneringar. Det kommer inte att bli lätt och vi vet att en hel del tid och ansträngning kommer att krävas för att uppfylla det som vi alla en gång bara kunde drömma om. Med Manatee i ryggen känner vi oss bekväma och motiverade att förbättra samt utveckla oss själva både som individer och som ett lag.

Manatee debuterade med det nya laget under förra veckan i online-turneringen "Stream.me Gauntlet - CIS vs EU #2". Det blev dock ingen lyckad start för laget som förlorade med 16-12 mot Timothée "DEVIL" Démolons MAXISAUCISSE. Men det stoppade inte sjökorna som redan spelar Binary Dragons Cup och planerar åka till Copenhagen Games i april.

Manatee eSports

Sverige Dennis "Dipparn" Muslijevic
Sverige Max "quix" Lindkvist
Sverige Robin "robiin" Sjögren
Bosnien Miran "Dumas" Matković
Bosnien Benjamin "BENDJI" Söderena

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..