×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Snax överlägset bästa individuella spelaren enligt Fragbiteanvändarna

1
Ytterligare en "veckans fråga" är avklarad och förra veckan undrade vi vem ni egentligen tycker är den bästa spelaren när det kommer till individuellt spel. Här är resultatet!
Förra veckan var det dags för er att rösta på vem ni tycker är den absolut bästa spelaren när det kommer till individuella prestationer. I undersökningen fanns bland annat snax från Virtus.pro, NiKo från FaZe Clan, coldzera från SK, device från Astralis med flera och vi bad er även att kommentera för att få en större inblick i era tankar.

Nästan 1900 personer deltog i undersökningen och på förstaplats kom ingen mindre än den förstnämnda här ovan, Janusz "Snax" Pogorzelski som fick hela 40 procent av rösterna. Även NiKo från FaZe Clan hamnade i toppen på en andraplats med 25 procent följt av en i princip delad tredjeplats för coldzera och device.

Nikola
Nikola "NiKo" Kovač kom på en stadig andraplats - här i sitt gamla lag, mousesports.


I kommentarsfältet speglades i princip samma åsikter som i pollen. Flertalet användare nämnde att det antingen var just snax eller NiKo som skulle hamna i toppen. Även dansken och North-spelaren Emil "Magisk" Reif kom upp som förslag men med åsikterna att han bara behöver lite tid innan han är uppe på världsbäst-nivå.

Här nere är pollen med samtliga resultat hur ni röstade.

Vem är världens bästa individuella spelare just nu?

1898 personer har röstat
snax - Virtus.pro
765 (40%)
device - Astralis
134 (7%)
coldzera - SK Gaming
141 (7%)
GeT_RiGhT - Ninjas in Pyjamas
83 (4%)
NiKo - FaZe Clan
475 (25%)
s1mple - Na`Vi
96 (5%)
AdreN - Gambit
19 (1%)
Magisk - North
49 (2%)
flusha - Fnatic
48 (2%)
Annan spelare som inte är med i pollen
88 (4%)
Undersökningen har stängts och tar inte längre emot röster.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..