×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Veckans fråga: Vem är den bästa individuella spelaren just nu?

1
Det har blivit dags för ytterligare en CS:GO-turnering och några av världens bästa spelare kommer att samlas och spela mot varandra i IEM Katowice i veckan. Nu är vi nyfikna på vem ni tycker är världens bästa individuella spelare just nu. Rösta och kommentera gärna vad ni tycker!
Det har varit fullt ös på CS:GO-fronten och vi har redan hunnit avklara ett antal turneringar inklusive en major under årets två första månader. I helgen är det dags för ytterligare en turnering där några av världens bästa lag och spelare kommer att mötas under IEM Katowice.

Det finns minst sagt en hel del talang därute som presterar och har presterat extra bra på sistone och nu är vi nyfikna på vad ni tycker. Vem är egentligen den bästa individuella spelaren därute just nu? Pangar snax från Virtus.pro hårdast eller är NiKos framgångar överlägset bäst hittills? Vi vill höra vad ni tycker!

I pollen nedanför finner ni ett par alternativ. Om inte de föreslagna spelarna representerar vad ni tycker, släng gärna iväg en kommentar nedanför om vem ni tycker borde ta den titeln istället och varför. Resultatet presenteras i slutet på veckan.

Vem är den bästa individuella spelaren just nu?
Rösta och kommentera gärna nedanför!


Vem är världens bästa individuella spelare just nu?

1898 personer har röstat
snax - Virtus.pro
765 (40%)
device - Astralis
134 (7%)
coldzera - SK Gaming
141 (7%)
GeT_RiGhT - Ninjas in Pyjamas
83 (4%)
NiKo - FaZe Clan
475 (25%)
s1mple - Na`Vi
96 (5%)
AdreN - Gambit
19 (1%)
Magisk - North
49 (2%)
flusha - Fnatic
48 (2%)
Annan spelare som inte är med i pollen
88 (4%)
Undersökningen har stängts och tar inte längre emot röster.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..