×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSFrankrike

ScreaM går till EnVyUs och skickar nyförvärv till avbytarbänken

2
Knappt en vecka har passerat sedan EnVyUs presenterade sin nya lineup, till följd av den senaste "franska shufflen". Nu verkar det dock som att den amerikanska organisationen är på väg att göra en ny förändring då den belgiska CS:GO-stjärnan Adil "ScreaM" Benrlitom sägs ha kritat på för dem.
Benrlitom, som tidigare representerade G2 Esports, har hamnat utanför den senaste tidens förändringar inom den franska scenen då vi först såg schweizaren Mathieu "Maniac" Quiquerez krita på för LDLC innan G2 Esports och EnVyUs presenterade sina nya femmor. Benrlitom ska enligt uppgifter ha fört diskussioner med både FaZe Clan och mousesports, samtidigt har förhandlingar pågått med EnVyUs.

Nu verkar det dock som att det blir just EnVyUs som säkrar upp den 22-årige belgarens tjänster, detta rapporterar bland annat vakarm.net. För att göra plats åt Benrlitom kommer EnVyUs att förpassa nyförvärvet David "devoduvek" Dobrosavljevic till bänken, under tiden som de arbetar med att ta fram en mer långsiktig lösning på lagets övertal.

EnVyUs

Frankrike Vincent "Happy" Cervoni Schopenhauer
Frankrike Christophe "SIXER" Xia
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy
Frankrike Alexandre "xms" Forté
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom

Frankrike David "devoduvek" Dobrosavljevic (bänkad)

EnVyUs har än så länge inte kommenterat uppgifterna men väntas bekräfta värvningen inom kort. Laget har dock redan spelat tillsammans med Benrlitom då han agerade inhoppare för dem under IEM Katowice-kvalet den gångna helgen.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..