×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

EnVyUs presenterar sin nya femma

1
Den sista pusselbiten av den franska shufflen har lagts när EnVyUs offentliggjort sitt nya lag lett av Vincent "Happy" Cervoni Schopenhauer.
Silly season är som bekant igång för fulla muggar, och så sent som igår kväll offentliggjorde både LDLC och G2 Esports sina nya femmor för framtiden. Mest uppmärksammat var det sistnämnda, som ses som ett stjärnlag efter att ha rekryterat Kenny "kennyS" Schrub, Nathan "NBK" Schmitt och Dan "apEX" Madesclaire från EnVyUs.

Detta lämnade så klart EnVyUs startfemma väldigt tom, men nu har den nordamerikanska organisationen presenterat vilka som kommer att hålla i fanan. Både Vincent "Happy" Cervoni Schopenhauer och Christophe "SIXER" Xia behåller sina platser, och in kommer även den före detta G2-spelaren Cédric "RpK" Guipouy.

Spelare nummer fyra och fem är Alexandre "xms" Forté och David "devoduvek" Dobrosavljevic, två aningen mindre kända spelare. Forté spelade tidigare i LDLC och öppnade året med att kamma hem silver både i ESEA:s Europe Premier Finals och Global Premier Channel. Dobrosavljevic har representerat Vexed Gaming sedan december, och sågs krascha ut ur gruppspelet på Assembly Winter senast igår.

EnVyUs

Frankrike Vincent "Happy" Cervoni Schopenhauer
Frankrike Christophe "SIXER" Xia
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy
Frankrike Alexandre "xms" Forté
Frankrike David "devoduvek" Dobrosavljevic

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..