×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

The Summit går in i CS:GO — minst 100 000 dollar till första turneringen

2
Beyond The Summit kliver in i Counter-Strike-världen med turneringen cs_summit, som erbjuder minst 100 000 dollar i sin prispott.
Nästa år kommer Beyond The Summit att kliva in i CS:GO, och redan i april, den 19-23 för att vara mer exakt, kommer de att arrangera sin första turnering. Evenemanget hålls i Los Angeles, och förväntas ha samma stil som deras omtalade Dota 2-evenemang.

coldzera och FalleN från SK.
SK Gaming är det första laget som spikats för turneringen.


Totalt åtta lag kommer att närvara på turneringen, som går under namnet cs_summit, och de regerande majormästarna i brasilianska SK Gaming är först ut med att offentliggöras som deltagare. Det är dock inte bara inbjudna lag som kommer att få närvara, utan vissa kommer även få möjligheten att kvala in.

Turneringen kommer att erbjuda minst 100 000 dollar, motsvarande 910 000 kronor, i sin prispott. Ytterligare prispengar förväntas läggas till utifrån hur merchandise-försäljning och dylikt går. Turneringsarrangören härstammar främst från Dota 2, där deras The Summit-evenemang har varit omåttligt populära. Tittaren förväntas kunna följa en profilstark turnering med avslappnad stämning.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..