×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Maikeleles svenska lagsatsning skrotad

2
Den profilstarka svenska satsningen qwerty finns inte längre, detta bekräftar Simon "atter" Atterstam på Twitter. Beskedet kommer endast en dryg månad efter att laget först offentliggjordes.
Satsningen, som alltså kom att få namnet qwerty, offentliggjorde så sent som i slutet av december. Med kända svenska namn som John "wenton" Eriksson, Faruk "pita" Pita och tidigare nämnda Bill fick laget en inbjudan till DreamHack Open Leipzig. Turneringen blev dock inte alls vad de hade hoppats på då laget slutade på en delad sistaplats i turneringen. Efter Leipzig har det varit rätt tyst kring laget men nu avslöjar alltså Atterstam att spelarna går skilda vägar.



Atterstam själv letar alltså öppet efter nya erbjudanden. Lagets stora stjärna, Mikail "Maikelele" Bill, verkar dock redan nu ha sitt på det torra. I alla fall om vi får tro den före detta FaZe-spelaren Joakim "jkaem" Myrbostad. Enligt norrmannen är Bill en del av hans egna lagsatsning, en uppgift som presenterades i en livesändning på Twitch. Var de övriga tre qwerty-spelarna tar vägen är i dagsläget oklart.

F.d. qwerty

Sverige Maikeil "Maikelele" Bill
Bosnien Faruk "pita" Pita
Sverige John "wenton" Eriksson
Sverige Fredrik "slap" Junbrant
Sverige Simon "atter" Atterstam

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..