×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

maikelele, pita, wenton m.fl. bildar qwerty

7
Det har länge viskats om ett nytt svenskt lag med Mikail "Maikelele" Bill i spetsen och nu är det offentligt. Den svenska femman qwerty har idag presenterats och där hittar vi förutom Maikelele även Faruk "Pita" Pita samt John "wenton" Eriksson.
Det började redan i juli då Mikail "Maikelele" Bill hintade om ett nytt svenskt lag och efter att den före detta NiP-spelaren huserade i en svensk mix i Yoggi Yalla Cup började snacket vilka som skulle vara en del av laget. Nu, fem månader senare, har femman äntligen presenterats och där hittar vi de två mer rutinerade spelarna i form av den före detta CLG-coachen Faruk "Pita" Pita och John "wenton" Eriksson som senast sågs i Fnatic.

Förutom de tre mer etablerade spelarna hittar vi även Simon "atter" Atterstam och Fredrik "slap" Junbrant som bland annat spelade i Team Acer tillsammans med just John "wenton" Eriksson. I skrivande stund går laget under namnet qwerty men femman letar just nu efter en organisation som ska bli lagets hem.

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Bosnien Faruk "pita" Pita
Sverige John "wenton" Eriksson
Sverige Fredrik "slap" Junbrant
Sverige Simon "atter" Atterstam

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..