×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

AcilioN lämnar Splyce

1
Den danska spelaren Asger "AcilioN" Larsen offentliggör att han inte längre är en del av Splyce aktiva laguppställning.
Det var i somras som den nordamerikanska organisationen offentliggjorde en internationell satsning när man plockade in mongolen Enkhtaivan "Machinegun" Lkhagva, holländaren Joey "CRUC1AL" Steusel och dansken Asger "AcilioN" Larsen. Efter dåliga resultat fick Lkhagva i höstas tacka för sig och resa tillbaka till Mongoliet. Nu återstår det bara en från den internationella trion efter att den före detta SK Gaming spelaren offentliggjorde att han efter sex månader i USA lämnar Splyce och flyttar hem till Danmark. Orsaken till varför Larsen valt att lämna ska vara hemlängtan.



Under sin tid med Splyce lyckades Larsen och hans lagkamrater bland annat vinna Hong Kong-turneringen ZOTAC 10 Year Anniversary Cup, där motsvarande 61 000 kronor erbjöds som förstapris.

Splyce

Nederländerna Joey "CRUC1AL" Steusel
USA Arya "arya" Hekmat
USA Ronnie "ryx" Bylicki
USA Tayler "Drone" Johnson

Det är fortfarande oklart var Larsen kommer spela när han kommer tillbaka till Danmark, men efter att Heroic satt veteranen Michael "Friis" Jørgensen bänken kanske det kan vara ett alternativ.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..