×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Heroic sätter Friis på bänken

2
Michael “Friis” Jørgensen sätts på avbytarbänken i Heroic, istället väljer laget att ta in Rogue-spelaren Casper “cadiaN” Møller som stand-in.
Det var under tisdagseftermiddagen som Heroic annonserade på Twitter att man väljer att göra förändringar i laget. Veteranen Michael “Friis” Jørgensen som varit med sen starten av Heroic får nu sätta sig på bänken och ge plats åt Casper “cadiaN” Møller som kommer agera stand-in.

Møller som tidigare denna månad vann ESEA Global Premier Challenge tillsammans med Rogue kommer nu ta över rollen som AWPer i Heroic.



Heroic har ännu inte kommit med något uttalande om varför de väljer att göra denna ändring. Det lär dock inte bero på dåliga resultat då laget kvalificerat sig till både ESL Pro Leauge och det stängda kvalet till IEM Katowice, där Jørgensen gjort helt okej ifrån sig.

Heroic

Danmark Marco "Snappi" Pfeiffer
Danmark Nikolaj "niko" Kristensen
Danmark Valdemar "valde" Bjørn Vangså
Sverige Andreas "MODDII" Fridh
Danmark Casper “cadiaN” Møller (Inhoppare)

Danmark Michael “Friis” Jørgensen (Bänkad)

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..