×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

Veckans fråga: Det här laget tror Fragbites läsare vinner Eleague-majorn

2
Resultatet av veckans fråga är här! Den här veckan undrade vi vad ni tror om vilka som vinner månadens stora happening: den hypade Eleague-majorn. Här är era svar!
Vi frågade — ni svarade. I måndags ställde vi frågan om vilket lag ni Fragbite-användare tror kommer att ta hem titeln som årets första majormästare. Vi kan inte påstå att det var en superjämn kamp fem det fanns fem tydliga favoriter i toppen; SK Gaming, Astralis, Fnatic, Virtus.pro och Na`Vi.

Som misstänkt hamnade några av våra svenska hjältar i Fnatic ganska högt upp i topp, närmare bestämt på en andraplats med 17% av rösterna. Nära nog stod Na`Vi och flåsade i nacken med 14% följt av polska Virtus.pro på 13%. Men vilka trodde ni på allra mest som förstapristagare? SK eller Astralis?

De som kommer att vinna nästa veckas major enligt er på Fragbite är inga mindre än våra grannar i sydväst; danskarna i Astralis med 19% av rösterna. I botten då? Gambit och Mousesports med bara fem röster vardera, motsvarande cirka 0,05% . Vem vet, kanske har ni 976 andra som röstade, helt käpprätt fel!? Allt återstår att se nästa vecka då något av lagen skall lyfta trofén! Här nedan redovisas samtliga röster.

Kommer Astralis leva upp till Fragbiteanvändarnas förväntningar nu?<br />  Det återstår att se!
Kommer Astralis leva upp till Fragbiteanvändarnas förväntningar nu?
Det återstår att se!

Veckans fråga: Vilket lag vinner majorn?

986 personer har röstat
SK Gaming
103 (10%)
Team Liquid
7 (0%)
Fnatic
168 (17%)
Virtus.pro
132 (13%)
Astralis
190 (19%)
FlipSid3
7 (0%)
Gambit
5 (0%)
Na`Vi
141 (14%)
FaZe Clan
43 (4%)
Godsent
62 (6%)
mousesports
5 (0%)
North
45 (4%)
OpTic
30 (3%)
EnVyUs
27 (2%)
G2
11 (1%)
HellRaisers
10 (1%)
Undersökningen har stängts och tar inte längre emot röster.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..