×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Veckans fråga: Vilket lag vinner majorn?

2
Atlanta-majorn är bara några dagar bort och vi är nyfikna på vad ni tycker och tror om vilket lag som kommer att stå högst upp på prispallen nästa vecka. Här är veckans fråga!
På söndag är det äntligen dags för Eleague att ge sig in i majorträsket! Totalt 16 lag skall göra upp i miljonturneringen som kommer att hållas i den amerikanska staden Atlanta. Förra årets åtta bästa major-lag ställs mot åtta inkvalade och hypen är som vanligt superstor. Men vilka tar egentligen hem pokalen?

I veckans fråga här på Fragbite är vi nyfikna på vad ni läsare tycker och tror. Mycket har hänt sedan sist och det har minst sagt varit oförutsägbara vinnare de senaste turneringarna under förra årets andra halva. Detta är den första stora officiella turneringen sett till mest antal topplag på plats — men bara en vinnare kan gå hem med pokalen. Därför undrar vi nu; vilket lag gör detta? Era tankar och svar presenteras i slutet på veckan!


Vilket lag vinner årets första major? Rösta och kommentera gärna nedanför!



Veckans fråga: Vilket lag vinner majorn?

986 personer har röstat
SK Gaming
103 (10%)
Team Liquid
7 (0%)
Fnatic
168 (17%)
Virtus.pro
132 (13%)
Astralis
190 (19%)
FlipSid3
7 (0%)
Gambit
5 (0%)
Na`Vi
141 (14%)
FaZe Clan
43 (4%)
Godsent
62 (6%)
mousesports
5 (0%)
North
45 (4%)
OpTic
30 (3%)
EnVyUs
27 (2%)
G2
11 (1%)
HellRaisers
10 (1%)
Undersökningen har stängts och tar inte längre emot röster.

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..