×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Maikelele i ny helsvensk lagsatsning

6
Den före detta FaZe-spelaren tog igår till Twitter för att offentliggöra sina framtidsplaner i CS:GO.
Det var närmare tre månader sedan Mikail "Maikelele" Bill lämnade FaZe efter att ha spelat med sina forna lagmedlemmar i nästan ett år.

Sedan dess har den svenska spelaren varit tyst, men nu verkar det äntligen som att Maikelele är på väg tillbaka in i leken. Han släppte ett uttalande under gårdagen där han klargjorde vad hans tankar och fokus på detta nya lag kommer ligga på. Bland annat förklarar AWP:aren att han nekat ett flertal erbjudanden från internationella lag, och vill hellre fokusera på att återigen spela i en helsvensk femma .

"Jag har fått många erbjudanden att tävla utomlands, men jag känner att min passion ligger i att skapa något eget," skrev Bill i sitt uttalande. Maikelele försäkrade även att han kommer sadla AWP-rollen återigen i sin nysatsning. Intressant nog specifierar inte spelaren vilka hans nya lagmedlemmar är eller vad för namn de kommer spela under, men det är nog enbart en tidsfråga innan truppen debuterar.
"Vi talar just nu med ett flertal lag men är ännu inte säkra på var vi kommer hamna. Jag hoppas att ni är lika ivriga som jag är!"

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..