×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Eleague

HellRaisers kniper sista biljetten till Eleagues majorturnering

1
Fyra dagars intensivt tävlande har nått sitt slut och den sista majordeltagaren har utsetts. Det blev HellRaisers som lade vantarna på den platsen sedan de besegrat Cloud9 med jämna 16-13.
Kvalets sista match avgjordes på Overpass med amerikanska Cloud9 startande som det anfallande laget. Detta var en uppgift de klarade av riktigt bra, trots att HellRaisers vann matchens två inledande rundor. Cloud9 vann nämligen den första halvan med 9-6 och kopplade med det greppet om den absolut sista majorplatsen.


Motståndarna i HellRaisers visade dock att även de kan bjuda på ett riktigt starkt anfallsspel. Efter att ha tagit hem pistolrundan ångade de på, sex rundor senare hade de vänt på steken och låg då i ledning med 13-9. Cloud9 vägrade dock släppa taget om majorplatsen och utjämnade till 13-13 efter att ha vunnit fyra raka. I slutändan var det dock HellRaisers som fick jubla, detta då de klämde fram ytterligare tre rundor som terrorister och fastställde slutresultatet till 16-13.

USA Cloud9 vs. Europa HellRaisers

Detta innebär att CS:GO-året 2016 i princip är över. Veckans majorkval var nämligen den sista turneringen för året med några av världens bästa lag bland deltagarna. Åtta lag, däribland svenska Godsent, kan gå på julledighet med ett stort leende på läpparna då de har spelat sig till en plats i den kommande majorturneringen. Det innebär att deltagarlistan för "The Eleague Major" är fullständig och innehåller följande 16 lag.

Challengers (inkvalade)

Sverige Godsent
Europa FaZe Clan
Danmark Dignitas
Kanada OpTic Gaming
Europa mousesports
Frankrike EnVyUs
Frankrike G2 Esports
Europa HellRaisers

Legends (Topp 8 ESL One Cologne)

Brasilien SK Gaming
USA Team Liquid
Polen Virtus.pro
Sverige Fnatic
Danmark Astralis
Europa FlipSid3 Tactics
Europa Natus Vincere
CIS Gambit Esports

Med det tackar vi på Fragbite för att ni har följt turneringen här hos oss. Det har varit fyra intensiva dagar och skulle du ha missat något resultat från veckans kval kan ni tar er en titt i vår tittarguide.

Vilket lag överraskade mest och vilka stod för den största floppen?


Artikelbild: Eleague

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..