×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rumanien

kalle hoppar in i Epsilon för helgens EU-minor

1
Den norske ArchAngels-spelaren Karl-William "kalle" Haraldsen hoppar in i Epsilon för helgens europeiska minorturnering efter att Joakim "disco doplan" Gidetun rekryterats av Fnatic.
I helgen avgörs den europeiska minorturneringen i Bukarest, Rumänien med PGL som arrangörer. Ett av åtta lag på plats är svenska Epsilon, som dock kommer att få spela turneringen med en inhoppare. Efter att Joakim "disco doplan" Gidetun rekryterats av Fnatic, och därmed inte får spela minorn om han vill deltaga med sitt nya lag på 2017 års första majorturnering, har man ringt in norska Karl-William "kalle" Haraldsen för ett sista-minuten-inhopp.

Haraldsen har en förhållandevis rik Counter-Strike-historia, då han spelade i topplaget ESC Gaming och RAGE med bland andra Markus "pronax" Wallsten, Andreas "MODDII" Fridh och André "BARBARR" Möller mot de sista åren av Counter-Strike 1.6. Den sistnämnda är även han en del av Epsilon för tillfället. Norrmannen har även ett par meriter i CS:GO, då han sedan sin comeback bland annat vunnit Ownit CS:GO Challenge med sitt primära lag ArchAngels.

Epsilon i Rumänien

Sverige André "BARBARR" Möller
Sverige William "draken" Sundin
Sverige Fredrik "freddieb" Buö
Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Norge Karl-William "kalle" Haraldsen

På plats kommer Epsilon bland annat att dela grupp med Möllers och Haraldsens före detta lagkamrat MODDII, som spelar för Heroic. Även HellRaisers och finska ENCE kommer att slåss mot svenskarna om avancemang.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..