×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

doplan köps av Fnatic: "Jag är ivrig att börja spela"

28
Fnatic fortsätter förändra — Joakim "disco doplan" Gidetun rekryteras från Epsilon, vilket innebär att John "wenton" Eriksson får lämna.
Spelarbyten i svensk Counter-Strike är en pågående trend, och Fnatic har agerat något av en huvudroll den senaste tiden. Nu har de offentliggjort ytterligare en spelarändring i sin femma, nämligen att de köpt den omtalade Epsilon-spelaren Joakim "disco doplan" Gidetun.

"Jag uppskattar verkligen att Fnatic gett mig den här möjligheten, och jag hoppas att vi kommer uppnå fantastiska saker tillsammans. Jag känner att vi har en väldigt stark laguppställning just nu, och jag är ivrig att börja spela för att bli ett av de bästa lagen i världen", berättar doplan till Fnatic.

Gidetun har imponerat internationellt under året, främst med Epsilon där hans AWP- och rifle-förmåga höjt en del ögonbryn. Han fick även en hel del exponering när han agerade inhoppare för NiP Gaming efter att Jacob "pyth" Mourujärvi sjukskrevs för en skadad hand, något som dock blev en förhållandevis kortvarig händelse då Mikail "Maikelele" Bill plockades in. Tiden med Epsilon och NiP var dock mer än tillräckligt för Fnatics scouter att uppmärksamma hans potential.

"Att förvärva disco doplan tyder på en spännande framtid, han har visat att han är värd en plats i toppen och han har en hel del potential för att bli ännu bättre. Att samtidigt behöva ta farväl till wenton är tufft dock, vi alla gillar honom väldigt mycket och önskar honom det bästa och lycka till i framtiden", berättar Viktor "vuggo" Jendeby.

Som Jendeby nämner är det wenton som får lämna laget. Han kom först in i Fnatic som inhoppare när Olof "olofmeister" Kajbjer var skadad, och blev därför en logisk rekryt i den stora svenska omtumlingen som innebar att Fnatic tappade tre av sina spelare under sensommaren. Var han tar vägen härnäst återstår att se.

Ovanstående är inte det första spelarbytet man gjort under den närmaste tiden. Förra veckan offentliggjordes ett spelarbyte där Freddy "krimz" Johansson komma tillbaka till Fnatic, medan Jonas "Lekr0" Olofsson gick tillbaka till Godsent. Med alla dessa förändringar är det alltså följande individer som spelar i Fnatics CS:GO-lag.

Fnatic

Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige Joakim "disco doplan" Gidetun
Sverige Freddy "krimz" Johansson
Sverige Olof "olofmeister" Kajbjer
Sverige Simon "twist" Eliasson

Sverige Jimmy "Jumpy" Berndtsson (Coach)

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..