×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Efter Northern Arena-dramat: Admin talar ut

4
Under Northern Arena-finalen mellan Immortals och Cloud9 upptäckte man att Immortals-spelaren HEN1 inte hade haft på sig sina heltäckande hörlurar vilket ledde till diskussion. Nu talar en av administratörerna under turneringen ut om vad som faktiskt hände.
Helgens Northern Arena var som många andra event långt ifrån smärtfritt framfört. Totalt 16 lag deltog och högst upp på prispallen stod Immortals efter att ha spelat mot Cloud9 i en bäst av tre. I efterhand kom det dock fram att Immortals-spelaren Henrique "HEN1" Teles spelat två rundor utan de heltäckande hörselkåporna som spelarna alltid skall ha på sig under match. Matchen fick gå till paus och admin tillsammans med Immortals-coachen Wilton "zews" Prado och Cloud9-spelaren Jordan "n0thing" Gilbert sågs gå backstage för en diskussion huruvida kartan skulle spelas om eller inte. En användare på Reddit fick med hela diskussionen bakom kulisserna där administratörerna kritiseras.


"You have to respect the rules, no matter what"
Matchen återupptogs tillslut och Immortals gick vinnande iväg 50 000 dollar rikare. Nu har en av administratörerna gått ut i en video på sin Youtube-kanal för att förklara vad som egentligen hände och hans syn på det hela där han bland annat tycker att det inte spelar någon roll att HEN1 inte skulle förstå språket och att han borde följa reglerna oavsett.

Han beklagar situationen och påpekar dessutom att det känns dumt att man inte tar med konsekvensen av vad denna typ av regelbrott, i själva regelboken. Här nedan är videon i sin helhet:



Vad tycker ni: Borde kartan spelats om i det här fallet?


5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..