×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bulgarien

Maniac och HS lämnar Rogue — MK-duo kommer in

1
Rogue har plockat in bulgariska Kamen "bubble" Kostadinov och Viktor "v1c7oR" Dyankov, vilket innebär att Mathieu "Maniac" Quiquerez liksom Kevin "HS" Tarn får lämna laget.
I början av sommaren bildades laget Unity med Mathieu "Maniac" Quiquerez och Casper "cadiaN" Møller som frontmän. Sedan dess har femman rekryterats av nordamerikanska Rogue, och nu sker deras första spelarbyte. Quiquerez har liksom estländska Kevin "HS" Tarn klivit ner från laget, detta helt enkelt för att femman inte riktigt fungerade ihop, och att spelare i laget hade olika visioner.

"Vi satte ihop det här laget med förhoppningen om att laguppställningen skulle fungera tillsammans efter en stund, men vi hade fel. Efter ett tag insåg vi att laget var i osynk och att vi inte kunde hitta en samsyn att jobba utifrån. Det finns ingen att beskylla, vi hade helt enkelt olika visioner om hur man lyckas som ett CS-lag och som en enhet. HS och jag har nu separerat från resten av laget. Jag skulle vilja tacka dem för den tiden vi hade tillsammans och önske de lycka till i framtiden", skriver Maniac i ett uttalande.

Rogue har haft väldigt lite framgång med Quiquerez och Tarn i laget. Mest nämnvärd slutplacering var på Power-LAN 2016, där de eliminerades i semifinal av andrapristagarna Team Dignitas. Femman åkte även till Toronto, Kanada för Northern Arena 2016. Där slutade deras resa redan i gruppspelet, då Cloud9 och compLexity avancerade från deras grupp.


bubble för GPlay under ESWC 2014
bubble och hans landsman plockas in.

In för att fylla positionerna kommer de bulgariska före detta Mortal Kombat-spelarna Kamen "bubble" Kostadinov och VIktor "v1c7oR" Dyankov. Duon hade många framgångar med sitt forna lag, men en intern fejd gjorde att laget helt enkelt inte kunde fortsätta tillsammans. Redan då sa Kostadinov att han planerade att söka ett internationellt lag, och nu står det klart att det är dessa spelare han sluter upp med.

Rogue

Danmark Casper "cadiaN" Møller
Danmark Jesper "TENZKI" Plougmann
Danmark Nicolai "glace" Jensen
Bulgarien Kamen "bubble" Kostadinov
Bulgarien Viktor "v1c7oR" Dyankov

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..