×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Bulgarien

ESEA-mästarna kollapsar efter intern fejd

2
Tre spelare har lämnat ESEA Global Challenge-mästarlaget Mortal Kombat, MK, efter en intern strid som blåste upp efter en floppinsats i en bulgarisk turnering.
Det bulgariska laget Mortal Kombat, MK, har haft en hel del framgång. Trots att man inte får deltaga på majorturneringar med sin ordinarie femma, då deras stjärnspelare Simeon "dream3r" Ganev erhåller en VAC-ban från tidigare, har de visat att de kan slå några av de bästa. Senast visades detta på ESEA Global Challenge i Polen, där de vann turneringen före lag som Echo Fox, Alternate, ENCE och de svenska finalisterna Crowns.




Först ut att lämna laget var 26-årige Emiliyan "spyleadeR" Dimitrov, som fick en hel del kritik av lagkamraten dream3r efter att laget floppat på ett bulgariskt evenemang. Detta, i kombination med att femman inte riktigt tränade och arbetade lika hårt som tidigare, fick honom att lämna. Dimitrov nämner i ett uttalande till HLTV.org att han är villig att spela med alla i laget utom just dream3r.

"Jag har alltid stöttat och hjälpt dream3r förut, men med sin attityd och handlingar har han visat att han inte förtjänar det. Detta var droppen som fick bägaren att rinna över. Jag bestämde mig för att lämna laget och spela någon annanstans. Jag är villig att spela med alla utom dream3r från laget", berättade spyleadeR för HLTV.org.

Härnäst kommer spyleadeR att ta en kort paus för att se över sina alternativ, men han tycks i varje fall vilja fortsätta spela. Tydligt frustrerad på dream3r valde Dimitrov att även slänga in en sista jabb mot sin nya fiende.

"Den här gången vill jag spela med ett lag som kan delta på alla turneringar, inklusive majors", tillägger spyleadeR.

Nästa på tur att lämna laget var Kamen "bubble" Kostadinov med den enkla förklaringen att de inte lyckades fixa de interna problemen i laget och till sist gav upp på att försöka lösa situationen. Dessutom påpekar Kostadinov att laget inte känns samma sak om någon av de fem kärnspelarna saknas. Istället kommer han att försöka leta ett internationellt lag att satsa med.

En tredje spelare hoppar av

Senast i ledet av avgångar är Viktor "v1c7oR" Dyankov, som kort offentliggjort via sin Twitter att han inte längre är en del av MK. Detta lämnar de två yngsta spelarna, dream3r och Nikolay "nkl" Krastev, kvar i laget. Det är oklart om dessa drar ihop en ny trio att spela med, eller om de också ger upp.

Mortal Kombat

Bulgarien Simeon "dream3r" Ganev
Bulgarien Nikolay "nkl" Krastev

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..