×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SKYTTEN och Spitfire prövar lyckan i USA

1
Det är fortsatta rörelser på spelarmarknaden. Nu står det klart att de båda svenska spelarna Alexander "SKYTTEN" Carlsson och Christian "Spitfire" Schiölde inleder en satsning tillsammans med tre före detta Winterfox-spelare.
Det var så sent som i måndags som det blev känt att Winterfox tappar sitt CS:GO-lag. I samband med detta gick dock lagets franske profil, David "Xp3" Garrido, ut och bekräftade att han, Todd "anger" Williams och Kyle "flowsicK" Mendez skulle fortsätta spela tillsammans. Nu står det alltså klart att de får svensk förstärkning och har därmed en komplett femma.

PiedPiper

Sverige Alexander "SKYTTEN" Carlsson
Sverige Christian "Spitfire" Schiölde
Frankrike David "Xp3" Garrido
USA Todd "anger" Williams
USA Kyle "flowsicK" Mendez

Alexander "SKYTTEN" Carlsson och Christian "Spitfire" Schiölde var båda en del av det lag som senare kom att bli Unity (sedan igår Rogue) men fick sedermera kliva innan satsningen tog fart på allvar. Svenskarnas nya lag går tills vidare under namnet PiedPiper, i väntan på att de ska hitta sig en ny organisation att spela för.

Enligt uppgifter presenterade av hltv.org kommer Carlsson och Schiölde att ta sitt pick och pack med sig för en flytt över Atlanten, väl där avser PiedPiper att göra en helhjärtad satsning för att nå toppen inom nordamerikansk CS:GO.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..