×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Winterfox tappar sitt CS:GO-lag — tre spelare håller ihop

1
Spelarna i nordamerikanska Winterfox lämnar organisationen, detta meddelar de via Twitter. Det är ännu oklart var de tar vägen, även om tre av spelarna meddelat att de kommer att fortsätta spela tillsammans.
Draget blev känt i natt sedan lagets fransman, David "Xp3" Garrido, gick ut med informationen på Twitter. I samma tweet klargör Garrido dock att han kommer att fortsätta spela tillsammans med lagkamraterna Todd "anger" Williams och Kyle "flowsicK" Mendez.

Det är ännu inte känt vad som händer med de två resterande spelarna, Warren "hades" Rettich och Alexander "LeX" Deily. Nyheten innebär samtidigt att Garrido och Williams slutligen bryter med just Deily, som varit en del av lagets kärna sedan svenskarna Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Jacob "pyth" Mourujärvi representerade Winterfox för knappt ett år sedan.

Spelarna som lämnar Winterfox

Frankrike David "Xp3" Garrido
USA Todd "anger" Williams
USA Kyle "flowsicK" Mendez

USA Warren "hades" Rettich
USAAlexander "LeX" Deily

Winterfox har knappast gjort något större intryck på den nordamerikanska scenen under sin tid med den nu flyende femman. Laget har däremot spelat i ESL Pro League och var tänkta att göra så även under den nu kommande, fjärde säsongen. Vad som händer med denna plats återstår att se då det i dagslaget inte står klart i fall ESL anser platsen vara vigd åt organisationen, Winterfox, eller den kärna av tre spelare som nu alltså letar ett nytt hem tillsammans.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..