×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

NiP och Fnatic med kniven mot strupen — här är torsdagens majormatcher

1
ESL One Cologne äntrar BO3-stadiet när det är dags att avgöra grupperna. Svensklagen NiP och Fnatic spelar, liksom alla andra lag som varken har avancerat eller eliminerats, måste-matcher om turneringsöverlevnad.
Efter två speldagar står fyra lag klara för kvartsfinalerna i ESL One Cologne. Det är dock inte dags att kliva in i Lanxess Arena och avgöra slutspelet riktigt än, då ytterligare fyra lag kommer att säkra slutspelsplatser under dagen.

Först ut är ett problemdrabbat Astralis, som saknar Peter "dupreeh" Rothmann då han under natten genomgick en blindtarmsoperation efter att ha fått en inflammation under gårdagen, som kommer att slåss mot landsmännen i Team Dignitas. Direkt därefter spelar svenska NiP Gaming om avancemang eller eliminering när de ställs mot östeuropeiska FlipSid3 Tactics. Den tredje matchen för dagen gäller Team Liquid och mousesports, och sist ut är Fnatics revanschmöte med FaZe Clan.

Torsdagen den 7 juli

Danmark Astralis vs. Danmark Dignitas
Sverige NiP vs. Ukraina FlipSid3
USA Team Liquid vs. Tyskland mousesports
Europa FaZe vs. Sverige Fnatic

= Vinnarna är klara för slutspel.

Samtliga resultat och fullständigt schema hittar ni i vår tittarguide


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..