×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Blindtarmsinflammation kostar dupreeh resten av majorn

0
En blindtarmsinflammation hindrar Peter "dupreeh" Rothmann från att spela vidare på ESL One Cologne. Coachen Danny "zonic" Sørensen hoppar in.
Peter "dupreeh" Rothmann kommer att utebli från resten av ESL One Cologne, detta efter att han och hans lagkamrater offentliggjort att Rothmann drabbats av en blindtarmsinflammation. Den danska stjärnan skrev tidigare under kvällen att han led av kraftiga magsmärtor, och uppsökte sjukhus för att se om saker och ting var till sin rätta. Uppenbarligen var svaret ett negativt sådant, vilket leder till att han missar resten av turneringen.

"Det var det — jag är färdigspelad denna major och kommer att opereras så snart som möjligt på grund av en blindtarmsinflammation. Mitt hjärta är krossat. Fan." skriver dupreeh på Twitter.

Som nödlösning kommer coachen tillika CS 1.6-legendaren Danny "zonic" Sørensen att agera inhoppare för resten av turneringen. En ljusglimt i mörkret är att zonic varit i en liknande situation under Eleague, där han fick hoppa in för Finn "karrigan" Andersen under lagets första speldag. Där gjorde coachen definitivt godkänt ifrån sig, men det återstår att se om detta kostar Astralis en slutspelsplats då de redan spelar med Lukas "gla1ve" Rossander som inhoppare för Markus "Kjaerbye" Kjærbye.

På ESL One Cologne öppnade Astralis med en jämn 16-12-vinst över landsmännen i Team Dignitas, men föll kraftigt mot östeuropeiska Gambit i vinnarmatchen tidigare under dagen. Efter att Team Dignitas krossat Counter Logic Gaming stod det klart att de får en chans på revansch mot sina danska rivaler, detta i morgondagens öppningsmatch.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..