×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sponsrat inlägg

Testa streamingtjänsten Znipe under ESL One Cologne

6
Den personifierade streaminglösningen Znipe, skapad av ett par Counter-Strike-legendarer, finns tillgänglig att testa under ESL One Cologne.
Denna artikel presenteras i samarbete med Znipe.
Counter-Strike-legendarerna Johan "vesslan" Ryman och Christian "vilden" Lidström är högaktuella med sin nya streaming-plattform Znipe. Znipe är en så kallad "personalized streaming solution", och tanken är att den skall tillåta åskådaren att själv välja vad den vill och inte vill se från en turneringsstream. Med andra ord kan du exempelvis välja att endast följa en specifik spelare och ha overview-kartan och publikkameran vid sidan av.


Ett exempel på hur en Znipe-stream kan se ut.


Znipe kommer att vara tillgängligt att testa gratis under gruppspelet på ESL One Cologne, och om man tycker om tjänsten kommer den att kosta pengar att använda under turneringens slutspel. Är du sugen på att testa betan av funktionen under veckans majorturnering går det nu att signa upp sig för betan och testa direkt!


Signa upp dig för betan!




Johan "vesslan" Ryman

Ryman var en av de första spelarna som bar Ninjas In Pyjamas-fanan, och med laget vann han bland annat den massiva turneringen CPL Winter 2001. Han vann även ESWC 2003 med laget Team9. Ryman har även en bakgrund som entreprenör inom streaming, då han bland annat var med och grundade tjänsten VBCast, som lade en del av grunden till gaming-streams under tidigt 2000-tal.

Christian "vilden" Lidström

Lidström är en trefaldig CPL-mästare och en av Sveriges mest framgångsrika Counter-Strike 1.6-spelare. Med Eyeballers skrällde han till sig en vinst på CPL Summer 2004, och vann året därefter både Summer- och Winter-upplagan med SK Gaming.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

25 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 25 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..