×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Ryktet bekräftat: Ex6TenZ i ny LDLC-formation

2
Det veckogamla ryktet har bekräftats: Kévin "Ex6TenZ" Droolans startar upp ett nytt lag under LDLC:s fana.
Efter att den omtalade in game-ledaren Kévin "Ex6TenZ" Droolans fick lämna G2 Esports bara dagar innan DreamHack Masters Malmö började det snackas om belgarens framtid. Det hetaste ryktet var då att han skulle paras ihop med forna LDLC-spelare för att bygga nytt under den franska fanan. Detta har nu bekräftats.

Ex6TenZ har en ny femma att peppa igång!


Utöver Droolans består det nya laget av LDLC White-duon Antoine "to1nou" Pirard och Matthieu "matHEND" Roquigny. Duon har haft en tuff början på 2016 då de först tappade lagkamraten Timothée "DEVIL" Démolon till EnVyUs och sedan Alexandre "bodyy" Pianaro till G2 Esports, där han ersatte just Ex6TenZ. Även den tidigare LDLC Blue-spelaren Charbel "BouLy" Naoum är en del av det nya laget, liksom den brittiska före detta Platinium-spelaren Alex "ALEX" McMeekin.

"Jag har alltid tyckt om att spela med unga spelare. Vanligtvis är det en eller två, men idag är det fyra! Det okända är en stor utmaning, men en sak kommer aldrig att förändras: Jag kommer att ge mitt allt för laget", berättar Droolans i ett uttalande.

Det första stoppet på LDLC:s nya resa är helgens förkval till den europeiska minorturneringen. Där hoppas det franskbelgiska laget avancera till den stängda omgången, och därigenom knipa en plats till Tours, Frankrike. Väl på minorturneringen tävlas det om 50 000 dollar och två platser till ESL One Colognes finalkval.

LDLC

Belgien Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Belgien Antoine "to1nou" Pirard
Frankrike Matthieu "matHEND" Roquigny
Frankrike Charbel "BouLy" Naoum
Storbritannien Alex "ALEX" McMeekin

Har LDLC vad som krävs för att nå toppen?

290 personer har röstat

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..