×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

G2 sparkar Ex6TenZ — hämtar in ersättare från LDLC White

-2
Det rör på sig på den franska spelarmarknaden. G2 Esports åkte precis som EnVyUs ut redan i gruppspelet under MLG Columbus och väljer nu att göra sig av med den hetlevrade in game-ledaren Kévin "Ex6TenZ" Droolans.
G2 Esports sparkar den belgiske in game-ledaren Kévin "Ex6TenZ" Droolans, detta meddelar den spanska organisationen via sin sajt. In i hans ställe kommer Alexandre “bodyy” Pianaro, som hämtas in från LDLC White.

Alexandre “bodyy” Pianaro, 2014. Då representerande organisationen Platinum.


Förändringen kommer en dryg vecka efter ett misslyckat majordeltagande för det franskflaggande laget, då de fick lämna MLG Columbus redan under gruppspelet. G2 hoppas nu på att hitta tillbaka till det vinnande spåret med den nya lagkamraten Pianaro, något som även medför att Richard "shox" Papillon tar över rollen som in game-ledare.
G2 Esports

Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy
Frankrike Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom
Frankrike Alexandre "bodyy" Pianaro
Det är ännu inte klart om Kévin "Ex6TenZ" Droolans kommer att fortsätta sin satsning på CS:GO eller om han kan tänkas välja att lägga vapnen på hyllan. Det har dock florerat ett rykte som gör gällande att Droolans kan vara på väg att starta upp ett nytt lag tillsammans med EnVyUs-coachen Mathieu "Maniac" Quiquerez, detta rapporterar hltv.org.

För LDLC White, som länge har varit trea i Frankrike, ser det desto tuffare ut. Detta är den andra spelaren att lämna laget för att testa vingarna i mer framgångsrika lag. Senast var det EnVyUs som valde att ersätta bänkade Fabien "kioShiMa" Fiey med LDLC White-spelaren Timothée "DEVIL" Démolon, ett val som sedan har kommit att ifrågasättas rejält som en följd av lagets dåliga prestationer efter spelarbytet.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..