×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

Plantronics tävlar ut sponsorskap för Copenhagen Games

5
Sugen på att åka på Copenhagen Games med allting betalt och chansen att ta en plats i evenemangets huvudturnering? Då är Team Plantronics Challenge något för dig.
Hörlurstillverkaren Plantronics letar efter ett nordiskt CS:GO-lag som kommer att få representera företaget under Copenhagen Games i slutet av mars. Med anledning av detta har de nu, tillsammans med sin samarbetspartner ESL, utlyst fyra stycken cuper från vilka åtta lag kommer att kvalificera sig för en finalturnering. Väl där spelar de åtta lagen om chansen åka till den danska huvudstaden Köpenhamn som Team Plantronics.

Entrén till Øksnehallen, Köpenhamn, där Copenhagen Games hålls 23 - 26 mars.

Själva tanken med projektet är att låta nya, framtida stjärnor få en chans att åka iväg tillsammans på ett litet större evenemang. Sponsringen gäller alltså resa och stöd på plats men endast under just Copenhagen Games. Väl där deltar Team Plantronics i kvalet till evenemangets huvudturnering, en turnering med knappt 280 000 kronor i prispotten.

Den första kvalcupen har redan dragit igång men det kommer fler chanser, närmast nu på tisdag. Mer information om cuperna och hur ert lag kan anmäla er hittar ni på Team Plantronics Challenge-sajten.

Copenhagen Games pågår mellan den 23 och 26 mars i klassiska Øksnehallen, bara ett stenkast från Hovedbanegården (centralstationen) i Köpenhamn, Danmark.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..