×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

oskarish sparkad från CSGL – "för ung"

1
Det polska laget CSGL har gjort sig av med den 18-årige spelaren Oskar "oskarish" Stenborowski. I ett uttalande skriver lagkamraten Paweł "innocent" Mocek att oskarish var för ung för att spela på toppnivå.
I ett Facebook-meddelande skriver organisationen CSGL att Oskar "oskarish" Stenborowski inte längre är en del av laget. I samma inlägg har de med ett uttalande från spelaren Paweł "innocent" Mocek som menar att den 18-årige oskarish är för ung och att han inte lyckats utveckla sig så pass att han är redo att spela på elitnivå.


CSGL:s lagkapten Paweł "innocent" Mocek.


oskarish var med i laget när de förlorade Road to Las Vegas-finalen i början på januari och nu har laget alltså bestämt sig för att göra förändringar i laguppställningen. Den nuvarande laguppställningen ser ut som följer.

CSGL

Polen Pawel "innocent" Mocek
Polen Mikołaj "mouz" Karolewski
Polen Michal "MICHU" Müller
Polen Grzegorz "szpero" Dziamalek

Polen Mariusz "Loord" Cybulski — coach
Vem den nya femte spelaren blir är inte klart i dagsläget men organisationen meddelar att de väldigt snart kommer att presentera den sista spelaren.

Är 18 år för ungt för att spela på elitnivå?

534 personer har röstat

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..