×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

OpTic två-nollar CSGL och vinner Road to Las Vegas

2
Road to Las Vegas-finalen har avgjorts, och det är nordamerikanska OpTic som besegrar polska CSGOLounge och vinner 35 000 dollar.
Årets första internationella LAN-match har avgjorts, och det är nordamerikanska OpTic, tidigare kända som Conquest, som vunnit finalmatchen mot polska CSGL med två kartor mot noll. Lagen säkrade sina platser i finalen via två separata onlinekval, OpTic via vinster över compLexity, Dogmen och Enemy och CSGOLounge via segrar över mousesports, Vexed Gaming och Team Dignitas.

Det efterlängtade finalmötet, som alltså spelades i Las Vegas, Nevada i USA, inleddes på Train. Där fick OpTic en tung 5-10-förlust som anfallare, men lyckades vända och vinna med 16-13. När mötets andra karta, Cobblestone, sedan trädde in var det tveklöst. Som anfallare tog OpTic hela 14 rundor lagom till halvtid, och trots att det polska motståndet vann den följande pistolrundan var det inga som helst problem för nordamerikanerna att avgöra.

Polen CSGOLounge vs. Kanada OpTic

CSGOLounge: oskarish, MICHU, mouz, innocent, SZPERO
OpTic: daps, ShahZaM, RUSH, NAF-FLY, stanislaw

För sin fenomenala insats i mötet kammar OpTic hem 35 000 dollar, vilket motsvarar strax under 300 000 kronor, medan polackerna i CSGOLounge får 15 000 dollar för bedriften att kvala in.

Prisfördelning

1. Kanada OpTic — 35 000 dollar (cirka 296 500 kronor)
2. Polen CSGOLounge — 15 000 dollar (cirka 127 000 kronor)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..