×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Xizt förlänger med NiP — pyth ryktas som femte

1
Xizt blev tidigare under dagen klar som den andra spelaren att förlänga med NiP. Samtidigt cirkulerar uppgifter om att pyth är en av de fem spelarna som går med laget in i det nya året.
Under gården gick svensklaget NiP Gaming ut med att Adam "friberg" Friberg förlängde sitt kontrakt. Man avslöjade även att laget hade för avsikt att offentliggöra en ny spelare varje dag under de fyra kvarvarande spelarna fram tills nyår. Idag offentliggjordes den andra spelaren som kritat på för det nya året i Richard "Xizt" Landström.

NiP Gaming 2016

Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBA
I samma veva går Aftonbladet Esport ut och hävdar att man har uppgifter som gör gällande att svensken Jacob "pyth" Mourujärvi kommer att gå med laget. Detta tillsammans med samtliga fyra ursprungliga NiP-spelare. Uppgifter som dock inte bekräftats av organisationen.

Skulle uppgifterna komma att stämma blir det alltså följande helsvenska femma som skulle representera NiP-fanan:
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi
I dagsläget har inga källor utöver de officiella som namnger Xizt och friberg offentliggjorts. Klart är dock att den tredje spelaren i raden av tillkännagivanden kommer att presenteras klockan 18:00 under morgondagen.

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..