×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

friberg stannar — NiP presenterar 2016-laget dag för dag

7
NiP Gaming har börjat offentliggöra den CS:GO-femma som kommer att träda in i 2016 under organisationen, där Adam "friberg" Friberg är först med att presenteras.
Ända sedan tidigare i höst har det ryktats förändring i den svenska CS:GO-succén NiP Gaming, och när den finske snipern Aleksi "allu" Jalli lämnade laget i början av december började snacket gå ännu mer. Nu verkar svenskarna vara beredda på att presentera vilka som kommer att spela under organisationen i startskottet för 2016.


Adam "friberg" Friberg följer NiP in i 2016.


Först ut att bli presenterad som spelare är entryfraggern Adam "friberg" Friberg, som varit en del av laget sedan återupplivelsen som kom i samband med Global Offensive-versionen av Counter-Strike. Friberg har utstått en hel del kritik under året, och har av många tippats som en av spelarna som kommer att skiljas med laget. Detta är alltså inte läget, då "banankungen" kommer att påbörja sitt fjärde år i laget.

NiP Gaming 2016

Sverige Adam "friberg" Friberg
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBA
Världen TBA
Vilka som kommer att göra göteborgaren sällskap in i nästa år kommer att presenteras dag för dag. Om det blir några förändringar, utöver att man presenterar allus ersättare, återstår helt enkelt att se.

56 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 56 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..