×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pita intar coach-roll i CLG — vinner sin debut

-4
Faruk "pita" Pita är tillbaka på tapeten efter en tids frånvaro. Nu har han rört sig till andra sidan Atlanten för att coacha Counter Logic Gaming, där han öppnat starkt på sin position.
I slutet av april offentliggjordes det att NiP Gaming-coachen Faruk "pita" Pita blivit ersatt i laget, något som följdes av en tids inaktivitet i toppscenen från svenskens håll. Nu är han dock tillbaka i rollen som coach, men på andra sidan Atlanten.

Det är topplaget Counter Logic Gaming som plockat in svensken, som i och med detta lämnat sitt bankjobb han intog när hans inaktivitet i CS:GO-scenen påbörjades. Överenskommelsen verkar dock inte vara långvarig till att börja med, då det främst handlar om årets sista turneringar.


Counter Logic Gaming tar hjälp av svensken.


Vinst direkt med pita i ryggen

Pitas första uppgift i CLG har redan avklarats, då den kanadensiska turneringen Northern Arena avgjordes i helgen. Där visade sig Counter Logic Gaming, med pita bakom spelarna, vara bäst på plats när de vann finalen över compLexity och därmed kammade hem 10 000 dollar.

I helgen kommer ett aningen tuffare prov när ESL ESEA Pro League-finalerna arrangeras i Los Angeles. Där kommer CLG att ställas mot före detta Team SoloMid, DreamHack Winter-överraskningen Luminosity och major-finalisterna Natus Vincere i sin grupp. Skulle de ta sig därifrån finns potentiellt motstånd som Fragbite Masters-vinnarna Fnatic, landsmännen Team Liquid och Conquest samt de regerande major-mästarna EnVyUs.

För mer information om grupperna på ESL ESEA Pro League-finalerna kan ni bege er till vår tidigare nyhet.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..