×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Här är grupperna till ESL ESEA Pro League-finalerna

4
Om en dryg vecka är det dags för avslutningen på den andra säsongen av ESL ESEA Pro League. Lagen har varit klara ett tag men nu är det även offentliggjort hur dessa fördelas över finalernas två grupper.
Turneringsarrangörerna ESL och ESEA har offentliggjort hur grupperna ser ut under det kommande finalspelet av deras gemensamma liga, ESL ESEA Pro League. Svenska Fnatic är regerande mästare och har lottats in i grupp A, där möter de lag som EnVyUs och den nordamerikanska uppstickaren Conquest.

I grupp B återfinner vi bland andra stekheta Luminosity, som slog ut flera topplag under Faceit League-finalerna vid DreamHack Winter under den gångna helgen.

Grupp A

Sverige fnatic
dennis, flusha, JW, olofm, krimz
Frankrike EnVyUs
Happy, NBK, kioShiMa, kennyS, apEX
USA Team Liquid
adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy
Kanada Conquest
ShahZaM, NAF, daps, RUSH, stanislaw

Grupp B

Danmark Team SoloMid
karrigan, cajunb, device, dupreeh, Xyp9x
Brasilien Luminosity
FalleN, fer, fnx, TACO, cold
Ukraina Natus Vincere
Edward, GuardiaN, flamie, seized, Zeus
USA Counter Logic Gaming
FNS, Hazed, tarik, reltuC, jdm64
Finalerna av ESL ESEA Pro League Season 2 går av stapeln 10 - 13 december i kaliforniska staden Burbank, hemvist för sångerskan Miley Cyrus. I staden ligger även några av världens mer kända TV-studios så som Warner Bros, NBC Universal samt Walt Disney Studios.

De deltagande lagen gör upp om en prispott på 250 000 dollar, motsvarande cirka 2,2 miljoner kronor. Lika mycket har redan delats ut till lagen i de två grundligorna, baserat på slutplacering. Detta innebär att Fnatic, som kom tvåa i den europeiska ligan, redan har säkrat motsvarande drygt 140 000 kronor i prispengar.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..