×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Franska floppen: Luminosity skickar hem majormästarna

13
EnVyUs har gjort sitt i FACEIT League Season 3-finalerna efter att ha fallit i förlorarmatchen för grupp B mot brasilianska Luminosity.
Två raka förluster. Där har vi facit för de regerande majormästarna EnVyUs när de nu vänder hemåt efter att ha slagits ut ur FACEIT League Season 3-finalerna. De som skickade hem dem var inga mindre än brasilianska Luminosity som helt klart verkar ha hittat rätt med sin nya laguppställning, gårdagens brakförlust mot Fnatic till trots.

Luminosity överraskade redan på den första kartan, Mirage, som de vann med hela 16-6. EnVyUs hade helt enkelt ingen chans. Fransmännen fick dock viss upprättelse på Cobblestone, trots att Luminosity låg i ledning med 8-7 efter den första halvan. EnVyUs ryckte dock upp sig och vann kartan med 16-8 efter att ha vunnit nio raka rundor som anfallare.

På Inferno, som var den tredje och avgörande kartan, visade Luminosity prov på ett starkt anfall och knep hela sju rundor på EnVyUs som normalt sett brukar vara riktigt starka som försvarare. Detta lade också grunden för slutsegern då Luminosity endast släppte tre rundor innan matchen var avgjord.

Frankrike EnVyUs vs. Brasilien Luminosity

nV: Happy, NBK, kioShiMa, apEX, kennyS
LG: FalleN, fer, cold, fnx, TACO


Ovanstående resultat innebär att vi nu vet vilka fyra lag som gör upp om de kvarvarande två platserna i morgondagens slutspel. Virtus.pro tar, som tidigare känt, sig an det enda kvarvarande icke-europeiska laget, Team Liquid. Luminosity får å sin sida ta sig an NiP Gaming i dagens sista match, tillika den sista matchen i gruppspelet för denna turnering.

USA Team Liquid vs. Polen Virtus.pro

Liquid: adreN, Hiko, nitr0, EliGE, FugLy
VP: TaZ, Neo, pasha, Snax, byali

Brasilien Luminosity vs. Sverige NiP Gaming

LG: FalleN, fer, cold, fnx, TACO
NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt


Mer information om FACEIT-finalerna här på DreamHack Winter hittar ni i vår tittarguide.

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..