×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Fnatic nollar Luminosity — helsvensk gruppfinal väntar

6
Svenska Fnatic får en drömöppning på i DreamHack Winter 2015 när de krossar Luminosity utan en enda rundförlust. Nu väntar gruppfinalen mot NiP Gaming.
Den första omgången i grupp B har blivit en succé för svensk del. Efter att NiP Gaming som bekant besegrat EnVyUs med övertygande siffror klev fnatic upp på scenen och bjöd på en rejäl föreställning.

På Dust2 inledde fnatic som det försvarande laget, och gjorde så väl genom att knipa pistolrundan den första vapenrundan. Vinstsviten slutade dock inte där, då svenskarna bjöd på totalt felfritt spel, och tog samtliga av rundorna i öppningshalvan. Därefter vann man även den andra pistolrundan, och nollningen var ett faktum.

Detta är andra gången under DreamHack Winter 2015 som en match slutar 16-0, då mötet mellan Team SoloMid och Team Liquid i grupp A fick samma förödande resultat för nordamerikanerna.

Brasilien Luminosity vs. Sverige fnatic

Luminosity: FalleN, fer, cold, TACO, fnx
fnatic: flusha, JW, olofm, krimz, dennis


Detta innebär att det blir en helsvensk gruppfinal härnäst, när NiP Gaming och fnatic slåss om förstaplatsen i gruppen och turneringens andra semifinalplats.

Sverige NiP Gaming vs. Sverige fnatic

NiP: allu, f0rest, friberg, GeT_RiGhT, Xizt
fnatic: flusha, JW, olofm, krimz, dennis

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..