×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

CUP

Cupdags: Road to RZ Resurrection #3

10
I veckan arrangerar Fragbite en turnering där lag har möjligheten att vinna biljetter till mellandagarnas Rendezvous Resurrection #3.
I oktober offentliggjordes ytterligare en upplaga av det klassiska LAN:et Rendezvous, förkortat RZ. Liksom sina föregångare kommer detta evenemang att arrangeras i Valhall i Skövde, detta den 26-28 december. Nu har du möjligheten att vinna biljetter till dig och dina lagkamrater i Fragbite-cupen Road to Rendezvous Resurrection #3.

Road to RZ, som vi kan förkorta cupnamnet, arrangeras på onsdag kväll denna vecka. Skulle det behövas kommer cupen att avslutas dagen därpå, torsdag kväll. I prispotten ligger fem biljetter till sagda evenemang till ett värde av 1200 kronor, medan andra- och tredjeplatsen ger möjligheten att köpa kraftigt rabatterade biljetter. I rutan nedan finner du grundläggande information, men vi rekommenderar att du beger dig till turneringen för att läsa om regler, schema och annan väsentlig information.

Road to RZ Resurrection #3

Datum: 18-19 november (Onsdag-Torsdag)
Incheckning: 18:30-19:00
Start: 19:10
Kanal: #Fragbite.csgo @ Quakenet.org
Platser: 128
Admin: Mod
Format: Single Elimination (BO1, BO3 i Semi & Final)
Antifusk: EasyAntiCheat (Servrar: Games4u och Publiclir)

Priser:
1. Klanplats till RZ (Värde 1200kr)
2. 50% rabatt på klanplats till RZ (Värde 600kr)
3. 25% rabatt på klanplats till RZ (Värde 300kr)
Eventuella spelarförändringar måste rapporteras till RZ senast 23 december.

Vad är Rendezvous Resurrection #3?

Rendezvous Resurrection #3 är ett LAN som arrangeras i Valhall, Skövde i mellandagarna den 26-28 december. Deltagare åker dit från alla möjliga delar i Sverige med egen dator för att tävla om en prispott på 10 000 kronor. En datorplats kostar 300 kronor, medan en klanplats á fem datorplatser kostar 1200 kronor. Genom att vinna Fragbites Road to Rendezvous Resurrection #3 får man inträde betalt för sitt lag.

Rendezvous Resurrection #3

Datum: 26-28 december
Plats: Valhall, Skövde
Turneringar: CS:GO (10 000 kronor) och League of Legends (5 000 kronor)
Hemsida: RZ.se
Facebook: RendezvousLAN


12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..