×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Rendezvous

Rendezvous tillbaka i mellandagarna

7
Ett halvår efter den senaste upplagan har arrangörerna av Skövde-LAN:et Rendezvous offentliggjort datumen för nästa arrangemang.
Under sommaren 2014 offentliggjordes en comeback av det klassiska Skövde-LAN:et Rendezvous, detta under namnet Rendezvous Resurrection. Sagda turnering arrangerades under fjolårets mellandagar, och vanns av Publiclir. Tidigare i år arrangerades ytterligare en upplaga, där Team-HCBS kammade hem 20 000 kronor i förstapris. Nu har arrangörerna offentliggjort lite information om den kommande upplagan.

Det tredje arrangemanget efter återkomsten kommer att hållas den 26-28 december, alltså i mellandagarna, återigen i Valhall i Skövde. Än en gång kommer turneringen att erbjuda en 5on5-turnering i Counter-Strike: Global Offensive, men någon information om prispengar eller upplägg har inte presenterats. Värt att notera är att den tidigare upplagan hade 33 000 kronor i prispotten.

"Vi är glada att äntligen kunna dela med oss av datumet för nästa evenemang. Vi har haft många på vår Facebooksida som frågat om när vi återvänder, och bönat och bett om minsta möjliga information. Samtidigt är Counter-strike hetare än någonsin, så jag är övertygad att detta kommer bli vårt bästa och roligaste event någonsin!", berättar arrangören Per Häljestam.

Det går redan nu att boka en plats till mellandagsturneringen. En enkelbiljett kostar 300 kronor, medan en lagbiljett går för 1200 kronor. Detta, och lite mer, finns att ta del av på RZ.se.

Foto: Per Häljestam

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..