×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Ljudet åtgärdas i CS:GO — igen

2
Endast två dygn efter att den stora ljuduppdateringen till CS:GO släpptes kommer en ny uppdatering där man försöker åtgärda vissa av bekymren som uppstod efter den första uppdateringen.
Natten till i onsdags släppte Valve en uppdatering som gjorde stora förändringar på ljudet CS:GO. Många var missnöjda med uppdateringen och inatt, endast två dygn efter den första uppdateringen, släppte Valve en ny uppdatering gällande ljudet.


Många var upprörda över ljudet efter den första uppdateringen.


Uppdateringen är liten men ska bland annat göra så att det är lägre ljudvolym både för spelarens egna fotsteg samt för ljudeffekter när spelaren själv blir beskjuten i huvudet.

SOUND

• Added new footstep sounds for tile surface type.
• Minor volume mix changes.
• First-person footsteps are now slightly quieter. Third-person footsteps are unchanged.
I nyheten om förra uppdateringen fanns en undersökning och i skrivande stund tyckte 58 % av de röstande att ljudet i CS:GO inte var bra. 22 % svarade att de inte visste och endast 20 % tyckte att ljudet var bra. Om det här är den sista uppdateringen på kort tid gällande ljudet återstår att se.

Har ljudet i CS:GO blivit bättre sedan fredagens uppdatering?

154 personer har röstat
Du måste vara inloggad för att delta i den här undersökningen.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..