×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

LAN

Fyra år senare: RZ på väg tillbaka

2
Skövde-LAN:et Rendezvous är på väg tillbaka på den svenska LAN-marknaden.
Efter fyra år sedan sitt senaste LAN är Rendezvous, förkortat RZ, på väg tillbaka. Det är Föreningen Nätet i Mariestad, som även låg bakom det tidigare RZ, som ligger bakom comebacken som förväntas arrangeras i höst eller i vinter.



En del av Rendezvous #22.


En av anledningarna till återuppståndelsen är att LAN:et helt enkelt varit väldigt efterfrågat, men det tycks inte bli i det klassiska Valhall i Skövde, utan "bättre lokaler och snabbare internet".

— Fyra år att gått sedan Rendezvous "RZ" hade sitt senaste LAN. Många har efterfrågat en återkomst och nu tar föreningen bakom RZ nya krafttag för att ännu en gång ta upp stafettpinnen för att, precis som förr, bli ett av Sveriges främsta LAN. [...] Vi kan redan nu avslöja att det blir i bättre lokaler och snabbare Internet, skriver Föreningen Nätet i Mariestad på Facebook.

Mer information lovas offentliggöras under hösten. Tills dess kan man visa sitt stöd genom att besöka deras nyskapade Facebook-sida.

Vad är Rendezvous?

Rendezvous, eller RZ som man säger i folkmun, är ett klassiskt LAN som brukade arrangeras i centrala Skövde. LAN:et var ett klassiskt BYOC-LAN, som innebär att man fick ta med sin egna dator, och lockades några av Sveriges främsta spelare. Sällan var det toppklaner på plats, utan snarare semieliten och toppmixar. Det är även relativt enat om att turneringen var en minoritet av anledningen till varför man besökte RZ, då umgänget bland den stora uppslutningen låg närmre hjärtat. Huvudspelet på Rendezvous har tidigare varit Counter-Strike, om FPS-titeln CS:GO blir huvudrollen i kommande upplaga återstår att se.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..