×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Svenska landslaget klara för semi – möter Polen

1
Världsmästerskapet fortsätter vara en trevlig historia för det svenska landslaget. Under lördagen slog de ut Kanada och är därmed klara för en tuff semifinal mot Polen.
Det svenska laget är klara för semifinal vid CS:GO-VM och ställs där mot Polen, ett av de lag som sett starkast ut under turneringen. I kvartsfinalen fick svenskarna ta sig an Kanada, som vann grupp D, och det såg till en början ut att bli en riktigt tråkig historia.

På inledande Inferno var Kanada nästan ständigt i ledning. Svenskarna övertog endast ledningen vid två tillfällen under ordinarie matchtid men lyckades ändå tvinga fram en förlängning. Förlängningen började bra för svenskarna, som spelade som försvarare, och de tog med sig en 2-1-ledning till sidbytet. Väl där vann Kanada den första rundan innan Sverige slog tillbaka och vann de följande två och därmed även kartan.

Näst på tur var Cobblestone och även här var det Kanada som började bäst. Nordamerikanerna började som anfallare och drog snabbt ifrån till ställningen 8-2, en vunnen svensk pistolrunda till trots. Då hände något. Det svenska landslaget lade i en extra växel och vann de kvarvarande fem rundorna som försvarare. Efter sidbytet släppte de endast tre rundor till Kanada innan slutresultatet spikades till 16-11.

Kanada Kanada vs. Sverige Sverige

CA: FNS, NAF-FLY, SEMPHIS, daps, DAVEY
SE: pronax, Xizt, pyth, Devilwalk, pauf


I dagens första kvartsfinal försökte uppstickaren Kirgizistan ge Polen en match. På första kartan Train hade de inte mycket att sätta mot då polackerna vann hela åtta rundor som anfallare. De sju rundor som Kirgizistan vann blev även de enda de fick med sig från kartan. På Dust2 försvarade sig sedan Polen mycket väl och vann hela 13 rundor, men Kirgizistan gav dem ändå en match efter sidbytet. Till slut blev det ändå en betryggande 16-11-vinst för polackerna som nu alltså ställs mot Sverige i semifinal.

Polen Polen vs. Kirgizistan Kirgizistan

PL: innocent, MICHU, peet, SZPERO, Furlan
KG: pachanga, Khazym, DiE, sNk-, quacheR


Nu får vi vänta till i morgon innan det står klart om vårt svenska landslag kan bemästra även Polen och därigenom ta sig vidare till mästerskapsfinalen. Innan dess ska det avgöras vilka två lag som möts i den andra semifinalen, mer om detta kan ni läsa i vår tidigare nyhet.

Polen Polen vs. Sverige Sverige

PL: innocent, MICHU, peet, SZPERO, Furlan
SE: pronax, Xizt, pyth, Devilwalk, pauf


För att spana in slutspelsträdet, resultatet från grupperna och samtliga laguppställningar beger ni er till turneringssidan här på Fragbite. Vill ni följa evenemanget gör ni det via den officiella streamen.

Foto: E-frag.net

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..