×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

TWC: Gruppspelet avklarat – Sverige möter Kanada i kvartsfinal

2
Trots kraftiga förseningar blev så till slut grupperna C och D färdigspelade sent under fredagen. Idag, lördag, inleds slutspelet nere i Belgrad och Sverige ställs mot Kanada i sin kvartsfinal.
Det står nu klart att Sverige ställs mot Kanada när det vankas kvartsfinaler vid CS:GO-VM i Belgrad. Det kanadensiska landslaget vann sent under fredagen grupp D före Norge. I grupp C stod Polen för en liten skräll då de vann gruppen medan förhandsfavoriterna Frankrike fick nöja sig med en andraplats.

Även under fredagen drabbades World Championships av kraftiga förseningar på grund av tekniska problem och rent sabotage i form av DDoS-attacker. Flera utav matcherna fick brytas under perioder och de som försökte följa turneringen via dess stream fick det en aning kämpigt. I grupp C fick vi dock se en liten skräll när Polen ställdes mot Frankrike i gruppens vinnarmatch. Polackerna hade bemästrat Nederländerna med 16-11 på Cache i inledningsmatchen medan Frankrike fick en något enklare öppningsmatch i vilken de slog USA med 16-4 på Dust 2. Vinnarmatchen, som spelades i bäst av en, vanns alltså av Polen men det krävdes förlängning för att skilja lagen åt. Till slut kunde dock polackerna säkra segern med siffrorna 19-16. Förhandsfavoriterna Frankrike säkrade sedan även de en slutspel efter att ha besegrat Nederländerna med 2-0 i kartor.

I grupp D var det Kanada som knep den första slutspelsplatsen efter att ha besegrat Belgien med 16-9, en vinst som de sedan följde upp med att slå våra grannar i Norge med 16-10 på Dust 2. Norrmännen kom dock att ta sig till slutspel även de sedan de besegrat Belgien med 2-1 i kartor i kampen om den absolut sista platsen i helgens slutspel.

När slutspelet sedan lottades blev det klart att Sverige ställs mot Kanada, som alltså vann grupp D, i sin kvartsfinal. Den matchen är planerad att starta 13:30, men märk väl att detta endast är hålltider. För en överblick av både grupp- och slutspel kan ni bege er till turneringssidan.

Kvartsfinaler - CS:GO-VM

Polen Polen vs. Kirgizistan Kirgizistan

PL: innocent, MICHU, peet, SZPERO, Furlan
KG: pachanga, Khazym, DiE, sNk-, quacheR

Kanada Kanada vs. Sverige Sverige

CA: FNS, NAF-FLY, SEMPHIS, daps, DAVEY
SE: pronax, Xizt, pyth, Devilwalk, pauf

Ryssland Ryssland vs. Norge Norge

RU: WorldEdit, seized, hooch, Dosia, flamie
NO: REASTEN, Skurk, Mystic, paint, Polly

Tyskland Tyskland vs. Frankrike Frankrike

DE: denis, nex, Spiidi, kRYSTAL, tahsiN
FR: NBK, shox, apEX, SmithZz, Happy


Endast kvartsfinalerna spelas idag, lördag, medan semifinaler och mästerskapsfinalen kommer att spelas under söndagen. Matcherna ser ni i den officiella streamen.

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..