×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

HellRaisers tar in oskar och STYKO permanent

2
Igår skrev vi om att HellRaisers gjort sig av med två spelare för att testspela med två nya. HellRaisers meddelar nu att de båda testspelarna Tomáš "oskar" Šťastný och Martin "STYKO" Styk numer är ordinarie spelare i laget.
Så sent som igår publicerade vi en nyhet om att HellRaisers gjort sig av med spelarna Dauren "AdreN" Kystaubayev och Rustem "mou" Telepov. Då listades de båda nya spelarna Tomáš "oskar" Šťastný och Martin "STYKO" Styk som testspelare men HellRaisers meddelar idag att de båda numer är ordinarie spelare. HellRaisers meddelar även att inhopparen Aleksandr "s1mple" Kostyliev kommer att fortsätta att spela för laget i alla turneringar utom ESL.

I HellRaisers pressmeddelande finns uttalanden från de båda nya spelarna där de skriver att de är glada att få vara del av laget. Något desto mer intressant hittar vi i uttalandet från HellRaisers manager som i sitt inlägg flikar in att man har en god relation med de båda spelarna som fick lämna laget.

"As for the players, who have left our team, our ways are parting in good standing, we wish the boys only the best!", skriver HellRaisers manager Maksym Bednarsky.

HellRaisers

Tjeckien Tomáš "oskar" Šťastný
Slovakien Martin "STYKO" Styk
Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow
Ukraina Emil "kUcheR" Akhundov
Ukraina Aleksandr "s1mple" Kostyliev (inhoppare)
HellRaisers kommer inte att deltaga på DreamHack Cluj-Napoca i slutet av oktober då man förlorade den avgörande matchen mot polska Vexed Gaming om en plats i turneringen.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..