×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

HellRaisers testar nytt — AdreN och mou ut

4
Efter misslyckandet på major-kvalet under DreamHack Stockholm har HellRaisers valt att göra förändringar, enligt HLTV.org, där man plockar in två testspelare från före detta Fraternitas/nEophyte.
Det blev ingen drömresa för östeuropeiska HellRaisers när det kommer till major-kvalet till DreamHack Cluj-Napoca. Laget såg sig besegrat i consolidation-matchen mot polska Vexed Gaming, vilket sågs som en besvikelse trots att HellRaisers spelade med en inhoppare i form av Aleksandr "s1mple" Kostyliev.

Nu, som följd av major-kvalets snopna avslut, har laget valt att testa på något nytt. Kostyliev är fortsatt i laget, fortfarande som inhoppare, men den kazakstanske duon Dauren "AdreN" Kystaubayev och Rustem "mou" Telepov påstås ha fått lämna, enligt HLTV.org. In kommer istället den före detta Fraternitas/nEophyte-duon Tomáš "oskar" Šťastný och Martin "STYKO" Styk för vad som påstås vara en testperiod.

Den förstnämnde, oskar, har uppmärksammats i Counter-Strike-scenen ända sedan CS 1.6:s slutspurt, då han påstods vara det utstickande bästa Tjeckien hade att erbjuda scenen. Även på senare tid, med sitt förra lag, har han fått en del tid i rampljuset. När det kommer till STYKO ryktades han rekryteras av Natus Vincere, detta efter att en påstådd skärmdump av en konversation med landsmannen Ladislav "GuardiaN" Kovács läckt. Detta visade sig dock vara en förfalskad bild, eller i alla fall tagen ur kontext.

HellRaisers

Ukraina Kirill "ANGE1" Karasiow
Ukraina Emil "kUcheR" Akhundov
Ukraina Aleksandr "s1mple" Kostyliev (inhoppare)
Tjeckien Tomáš "oskar" Šťastný (testspelare)
Slovakien Martin "STYKO" Styk (testspelare)

Hur tror du det kommer gå för HellRaisers?

332 personer har röstat

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..