×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Belgien

ScreaM till Titan — Maniac tvingas lämna

9
Nu är det klart att Gamers2-spelaren Adil "ScreaM" Benrlitom går till Titan och den som tvingas lämna är Mathieu "Maniac" Quiquerez.
Det har nu skett förändringar i det franska laget Titan när Adil "ScreaM" Benrlitom sluter upp till laget på Mathieu "Maniac" Quiquerez bekostnad. Den f.d. Gamers2-spelaren spelade för ett och ett halvt år sen i laget men fick för ett år sen lämna laget då hela franska scenen ruskades om.

Titan

Belgien Kevin "Ex6TenZ " Droolans
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy
Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Belgien Adil "ScreaM" Benrlitom

Gamers2

Sverige Mikail "Maikelele" Bill
Sverige Dennis "dennis" Edman
Norge Håvard "rain" Nygaard
Portugal Ricardo "fox" Pacheco

Det betyder nu att Gamers2 är nere på fyra mannar och enligt ScreaM själv har atmosfären i laget blivit betydligt sämre och han menar spelarna själva inte tyckte att det var kul att spela med varandra. ScreaM berättar att han under en majoritet av sin proffskarriär har spelat i franska lag och när Titan gav honom erbjudandet kunde han inte tacka nej.

This may come as a surprise, but I will no longer continue the adventure with Gamers2. The atmosphere in the team was getting increasingly worse, with people not having fun playing together. However, please trust me when I say that I wouldn’t have taken the decision to leave had there been a way to solve the situation berättar ScreaM på Facebook.

För den schweiziska spelare, Mathieu "Maniac" Quiquerez, kommer proffskarriären att fortsätta fast i ett annat lag. Han menar att han själv var för självsäker under sin period i Titan och att sen Richard "shox" Papillon slöt upp med laget har hans position varit ifrågasatt då, enligt han själv, shox är en bättre spelare.

I’m feeling like I failed and honestly, I did. I was given an opportunity and I couldn’t seize it. I have been overconfident in what I was bringing to the team and I took way too much time to question myself and try to find my place. This is my mistake and I acknowledge it fully. Now I have to do what grown up do when confronted with failure. I have to accept it, deal with it, and use it as fuel to bounce back and never do the same mistakes again skriver Maniac i sitt uttalande.

Om det här är början på slutet för Gamers2 eller om laget rekryterar en ny spelare återstår att se men då majorn är blott en månad bort kommer vi troligtvis snart att se vad som händer med de fyra Gamers2-spelarna.

Är nya Titan bättre?

920 personer har röstat

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..