×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

RYKTE: Titan storstädar, hämtar nytt från LDLC

1
Det ryktas att stora förändringar är på gång inom den franska CS:GO-scenen. Titan storstädar, nya spelare hämtas från LDLC.com och ett helt nytt lag bildas.
Franska storlaget Titan ryktas byta ut tre spelare, detta bara en dryg vecka efter lagets misslyckande vid ESL Cologne, detta rapporterar HLTV.org. De tre som ska fylla platserna hade däremot en trevligare upplevelse i Köln då samtliga spelar i LDLC som slutade på en delad tredje- och fjärdeplats.

De två forna gigantern Adil "ScreaM" Benrlitom och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux sägs ha sparkats från laget. Som en reaktion på detta ska då Nathan "NBK" Schmitt ha svarat med att lämna i protest. Två av dessa har dock något nytt på gång, mer om det längre ner.

För att fylla de tre vakanserna blickar Titan alltså mot succélaget LDLC.com som överraskade många i Köln. Dan "apEX" Madesclaire, Hovik "KQLY" Tovmassian och Mathieu "Maniac" Quiquerez sägs vara dessa tre. Det lämnar Titan med nedanstående femma:

Frankrike Dan "apEX" Madesclaire
Frankrike Hovik "KQLY" Tovmassian
Frankrike Kenny "kennyS" Schrub
Belgien Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiquerez
Dubourdeaux och Schmitts nya lag formas tillsammans med en gammal lagkamrat från VeryGames i Richard "shox" Papillon. De två sista platserna fylls av Vincent "Happy" Cervoni och Fabien "kioShiMa" Fiey. Laget, som ännu saknar något officiellt namn, består alltså av följande femma:

Frankrike Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Frankrike Fabien "kioShiMa" Fiey
Frankrike Nathan "NBK" Schmitt
Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Vincent "Happy" Cervoni
Huruvida ovanstående rykten stämmer eller inte lär vi få anledning att återkomma till. Klart är dock att franska VaKarM.net, som först rapporterade om det hela, har fått bekräftelser från ett flertal källor när det gäller just förändringen inom Titan. Vad som sker med LDLC.com framgår ej.

49 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 49 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..