×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESWC

ESWC uppskjutet: "Lycka till, DreamHack"

4
Efter att det offentliggjorts att nästa major-turnering blir DreamHack Cluj-Napoca, vars datum krockar med ESWC Paris 2015, har den franska arrangören beslutat att flytta fram sitt CS:GO-evenemang.
Under gårdagen släpptes Counter-Strike-bomben om att DreamHack arrangerar nästa major-turnering, detta i den rumänska staden i Cluj-Napoca i övergången mellan oktober och november. Det var då en hel del svenska Counter-Strike-anhängare som uppmärksammade att turneringen inte befann sig i Sverige, men det visar sig att franska ESWC fick en lite större klump i magen.

De utsatta datumen frontalkrockar nämligen med Paris Games Week, där ESWC skulle arrangera sin nästa internationella CS:GO-turnering. Sagda turnering förväntades locka de bästa lagen i världen med en prispott motsvarande 678 000 kronor. Nu har arrangörerna offentliggjort att de får skjuta fram den massiva FPS-turneringen av uppenbara skäl.

"80K$ ESWC CS:GO postponed. Good luck to Dreamhack and to the teams for the next Valve's Major!", skriver ESWC på Twitter.

Plåster på såret är dock att ESWC CS:GO French Open, alltså en turnering med de bästa franska lagen som inte är på plats i Cluj-Napoca, arrangeras istället med 15 000 dollar i prispotten. Vad som händer med den tänkta, internationella 80 000-dollarturneringen som nu flyttats fram återstår att se.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..