×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

compLexity tillbaka — med Semphis i spetsen

2
Efter mer än ett år utan något lag i den ledande FPS-titeln återkommer det anrika compLexity till Counter-Strike: Global Offensive.
I slutet av fjolårets juli månad stod det klart att compLexity, som då hade stora namn som Spencer "Hiko" Martin, Jordan "n0thing" Gilbert och Kory "Semphis" Friesen under sin organisation, tappat sitt lag till Cloud9. Sedan dess har compLexity legat under radarn när det kommer till CS:GO, men offentliggjorde igår kväll att man nu är tillbaka på banan.

"Dedication, passion, time and patience will lead to big trophies. Bank on it", uttalar sig compLexity-ägaren Jason Lake.

Det är det före detta Nihilum-laget, som under en senare tid gått under namnet Maximum Effort, som plockas upp av organisationen. Lagets mest stjärnmärkta namn är just Semphis, som var med i compLexitys senaste upplaga. Hiko har som bekant valt att söka sig vidare, liksom Derek "desi" Branchen. Istället fulländar Daniel "roca" Gustaferri och Timothy "autimatic" Ta femman.

compLexity

Kanada Kory "SEMPHIS" Friesen
USA Soham "valens" Chowdhury
USA Joshua "sancz" Ballenger
USA Daniel "roca" Gustaferri
USA Timothy "autimatic" Ta

USA Matt "Warden" Dickens (coach)
Ovanstående femma har redan spelat sin debut under "coL"-fanan, detta mot Team Liquid i en match man förlorade med 0-2.

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..