×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko: "Jag kollar på andra möjligheter"

1
Spencer "Hiko" Martin har offentliggjort att han inte fortsätter med det före detta Nihilum-laget, utan kommer att söka nya utmaningar som spelare.
Efter att Nihilum och CS:GO-laget gick skilda vägar, detta på grund av att femman presterat under organisationens förväntningar, ryktades det att lagets största stjärna skulle lämna laget. Spencer "Hiko" Martin påståddes istället testspela med Team Liquid, något som mycket riktigt bekräftades därefter av Spencers framtida potentiella lagkamrater.



Hiko tycks ha fler möjligheter än Team Liquid.


Som väntat betyder detta att Martin skilts med Maximum Effort, som det före detta Nihilum-laget nu kallar sig. Detta bekräftade han själv under söndagskvällen via Twitter. Att Team Liquid är destinationen för veteranen är dock långt ifrån hugget i sten, då han även påpekar att han kollar på andra möjligheter. Plural.

"Just to be clear for those asking, I am not continuing this coming season with Maximum Effort and am looking at other opportunities", skrev Hiko på Twitter.

Med tanke på tumulten som skett i den nordamerikanska scenen efter kvalen till ESL One Cologne finns det gott om möjligheter för Martin. Vilket lag han till sist ansluter sig till återstår att se.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..